Ultimele Știri

Dan Șova scapă de închisoare

Dan Șova

Dan Șova rămâne cu imunitate parlamentară, după ce colegii săi din Senat l-au salvat, fiindcă nu s-ar fi întrunit numărul necesar de voturi.

Cererea de arestare a lui Dan Şova a fost respinsă cu 79 de voturi „pentru”, 67 împotrivă. Pentru a fi avizată solicitarea procurorilor era nevoie de 85 de voturi

„Le mulțumesc colegilor. Multumesc și colegului Atanasiu pentru două afirmații: prima că nu a existat nimic ilegal și a doua ca dreptatea să o facă magistrații. Asta îmi doresc și eu. Adevărul și dreptatea să fie lămurite de către magistrați. De ce nu poate fi cercetat un om în libertate după 8 ani de la o presupusă complicitate la abuz în serviciu? Prin votul nostru de astăzi am putea să remintim, cu tactul și întelepciunea pe care Parlamentul a avut-o întotdeauna, că măsura arestării preventive este o măsură excepțională care nu se poate aplica decat în cazuri excepționale.

Îmi doresc să am o veste bună în această zi și reiterez rugămintea pe care am avut-o la primul cuvânt – de a vota împotriva acestei cereri, pentru a-mi da șansa să mă apăr ca om liber și să demonstrez că nu am greșit cu nimic”, a spus el.

Se așteptă rezultatele în cazul lui Darius Vâlcov.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Dan Șova scapă de închisoare

  1. Rusine tururor magarilo!!!!! La puscarie cu voi toti

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*