Ultimele Știri

Dan Şova, Marian Vanghelie şi Mircea Geoană excluşi din PSD

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Dan Şova, Mircea Geoană şi Marian Vanghelie. 

Propunerea de excludere a fost votată cu 80 de voturi „pentru”, două „împotrivă” şi două abţineri, au relatat sursele citate.

Potrivit Statutului PSD, excluderile se votează cu două treimi din membrii CExN.Preşedintele PSD, Victor Ponta a declarat, joi, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că s-a decis ca în primăvara anului viitor să aibă loc Consiliul şi Congresul, în care se va alege o nouă echipă de lideri şi se va decide proiectul politic pentru următorii cinci ani.

E nevoie de timp ca noul proiect pentru 2015-2019 să fie construit”, a spus liderul PSD Victor Ponta, adăugând că este vorba de ”noul proiect politic,de noua echipă politică şi tot ceea ce înseamnă proiecte, oameni şi capacitatea de a le pune în aplicare”.

”Actuala conducere va asigura conducerea până în primăvară, atunci când la Consiliu şi la Congres nu doar se va alege o echipă de lideri ci se va decide proiectul politic în următorii cinci ani”, a declarat Victor Ponta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*