Ultimele Știri

Dan Șova îi cere demisia lui Liviu Dragnea în direct la TV

Dan Sova

Fostul ministru al Transporturilor Dan Șova, îi cere în direct la emisiunea Jocuri de Putere demisia vicepremierului Liviu Dragnea. Șova consideră că Victor Ponta trebuie să conducă în continuare Guvernul și Partidul Social Democrat. 

„Dacă Liviu Dragnea și-ar fi asumat eșecul acestei campanii și ar fi demisionat, lucrurile ar fi putut fi mai puțin tensionate. Cu toate că suntem un partid extrem de puternic, am pierdut, și nu oricum, ci la 1 milion de voturi. Se știu bine cei care au organizat campania. Nu pot să spun că am pierdut din cauza candidatului sau a vreunei filiale județene. Ci din cauza campanie conduse la sediul din Kisselef.

SovaCitește și: CARACATIȚA PSD: Dan Șova trăgea sforile la DNA pentru Viorel Hrebenciuc!

 

Cel mai vinovat este Liviu Dragnea. Sunt vinovați și consultanții, al căror rol era să anticipeze anumite lucruri, dar în final totul depinde de organizare. Liviu Dragnea a preferat să mă ironizeze atunci când am atras atenția că nu poți să ai capacitatea fizică de a conduce și un Minister și o campanie. Din păcate aroganța este un lucru care se plătește scump în politică. Nu mi-a venit să cred că am pierdut alegerile, nici luni dimineață. Am avut un candidat mult mai bun decât Klaus Iohannis”, a declarat Dan Șova.

dam-sova-viorel-hrebenciuc-300x225Citește și: Stenograme DNA: Planul lui Hrebenciuc pentru subordonarea justiției

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*