Ultimele Știri

Dan Puric către tineri: V-au văduvit de valori! România este la mâna unor derbedei, iar președintele Iohannis este depășit de situație

dan puric

Dan Puric a comentat problemele cu care se confruntă România în contextul celor mai mari proteste de stradă de la Fenomenul Piața Universității încoace, printr-o intervenție televizată. Cunoscutul artist îi încurajează pe tineri să citească și să fie interesați de ceea ce se întâmplă în jurul lor. În opinia lui Dan Puric, România este la mâna unor derbedei, iar președintele Iohannis este depășit de situație.

„Știți care este tragedia tinerilor? Au potențial genial, dar câmpul de manifestare este nul și nul va fi pe viitor. Rămâne o Românie la mâna derbedeilor. Dacă această țară strigă că ne-am săturat de voi, dar nu avem pe cine să punem… Nu putem trăi din evenimente cu succes, trebuie o schimbare radicală. Primul lucru pe care l-aș completa este că generația mea are o lipsă acută de valori. Dacă ar fi să propun pe cineva în locul actualei clase politice, nu aș avea un răspuns”, afirmă Dan Puric.

„ Există o reacție negativă față de politică, este tema principală a pieței. Pe de altă parte, situația este ca o explozie și, odată ce a fost declanșată, este greu să mai fie strunită. Este vorba de o reacție negativă față de această clasă politică”, a declarat Dan Puric la RTV.

”România are niște cifre stabile și toate cifrele astea bune s-ar putea să se ducă pe Apa Sâmbetei. Noi trebuie să ieșim din provizorat istoric. Noi nu mai avem destin până nu revenim la istoria de neam, deci la monarhie. Ce avem noi acum sunt chestii de împrumut. Atunci vom avea și noi o istorie și o demnitate. Iohannis este depășit de situație”, a completat Dan Puric.

„Apucați-vă și citiți, apucați-vă și interesați-vă. V-au văduvit de valori, trebuie să învățăm sa fim români. Nu este nicio rușine, puilor, în treaba asta. Nu trebuie să fii exacerbat, să-ți pui tricolorul pe chiloți”, le transmite Dan Puric tinerilor care au ieșit în stradă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*