Ultimele Știri

Dan Petrescu, prezentat oficial ca antrenor la ASA Târgu Mureş

dan petrescu la asa targu mures

Dan Petrescu a revenit în Liga 1 după 6 ani de pribegie. Tehnicianul va pregăti din sezonul viitor pe ASA Târgu Mureş, pe care promite să o facă campioană şi să ajungă în grupele Europa League.

Deşi a avut oferte din străinătate, Dan Petrescu a fost atras de echipa care a terminat pe locul secund în campionatul românesc şi de insistenţa viceprimarul Claudiu Maior, care a mers la Bucureşti pentru a-l convinge să semneze cu ASA.

La conferinţa prezentării oficiale, „Bursucul” şi-a exprimat dorinţa de crea un proiect pe termen lung la ASA, iar va reuşi acest lucru doar dacă va efectua transferurile necesare.

“Sunt fericit că am ajuns la un club care a terminat pe locul doi. Îi felicit pe toţi cei de aici pentru performanţa de anul trecut. Acum presiunea va fi mult mai mare, pentru că obiectivele vor fi altele. Prezenţa mea aici va face ca adversarul va dori şi mai mult să câştige meciul împotriva noastră. E o culoare cu care am crescut. De la 9 ani la 24 am jucat în roşu-albastru”, a spus Petrescu.

Dan Petrescu va primi 400.000 de euro pe an pentru el şi staff-ul său, iar primul meci oficial în va disputa în Supercupa României: “La meciul cu Steaua, va fi presiunea pe ei. E singurul meci în care presiunea este pe adversar, pentru că suntem vicecampioni şi presiunea, în campionat, va fi pe noi. Trebuie să câştigăm”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*