Ultimele Știri

Dan Mihalache, răspuns dur la atacurile lui Ponta: Trece de limita bunului simț

Victor Ponta l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru că, în opinia fostului premier, nu ar fi avut o implicare în criza politică din Republica Moldova. Răspunsul din partea Administrației Prezidențiale nu s-a lăsat așteptat.

”Ar fi trebuit decorat de Putin, nu de președintele Moldovei. Am exportat prostia la Chișinău în ultimele două luni.” au fost atacurile lui Ponta la adresa lui Iohannis.

Replica de la Administrația Prezidențială nu s-a lăsat prea mult așteptată. Șeful Administrației Prezidențiale, Dan Mihalache, pe care Ponta îl vede ”adevăratul președinte”, spune că ipocrizia fostul premier ”trece de limita bunului simț”.

Citește și: Imagini cu şeful cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, care doarme în timpul unei întâlniri oficiale

”În loc să scrie prostii pe Facebook despre președinții Iohannis și Timofti, domnul Victor Viorel Ponta, dacă era atât de interesat despre destinul Republicii Moldova, ar fi putut să facă câteva lucruri mai simple. De pildă, să vorbească cu partenerii lui politici din Republica Moldova, să îi sfătuiască să nu destrame coaliția de guvernare. Să-i întrebe de ce era nevoie ca Guvernul Streleț să fie înlocuit… Să-i îndemne la prudență și să-i descurajeze pe prietenii săi, cu care are atatea poze, în dorințele de a acapara toată puterea politică în statul vecin. Victor Viorel Ponta știe foarte bine realitățile politice din Republica Moldova și tocmai de aceea atitudinea sa este de o ipocrizie care trece de limita bunului simț.”, e mesajul lui Dan Mihalache.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*