Ultimele Știri

Daciana Sârbu: Vacanțe de lux la MIAMI, dar cu datorii la stat

ponta-daciana

Europarlamentarul PSD Daciana Octavia Sârbu deține o firmă împreună cu Alexandra Cristina Voicu, soţia omului de afaceri piteştean Dragoş Cătălin Voicu.

Societatea a fost înregistrată la data de 26 mai 2014 și are doi asociați cu părți egale(50%), pe Daciana-Octavia Sârbu și pe Alexandra-Cristina Voicu. Mai mică cu 3 ani decât soția premierului și născută în Targoviste, Cristina Voicu este o aparitie surprinzătoare în constelația de relații a Dacianei Sârbu.

Firma “D&C Sweets” SRL ar avea ca domeniu de activitate produsele de panificație. Am observat cu toții vacantele de lux ale premierului Ponta, iar de multe ori ne punem întrebarea de unde are atâția bani? Ponta câștigă 6.148 Ron! De unde are bani premierul să plece la Miami ? Numai un bilet de avion București – Miami dus-întors costă circa 1200 de euro, aproape cât salariul său.

daciana finante

Daciana soția premierului are un salariu mai mare la Parlamentul European, dar are datorii la stat. Firma “D&C Sweets” SRL figurează cu datorii de 134 914 RON.

La sfârşitul lunii iulie 2013, Guvernul Ponta a decis reducerea TVA la pâine si produse de panificatie de la 24% la 9%.

În 2015, premierul Victor Ponta a anuntat că vrea scăderea TVA la anumite produse,  de la 24% la 9%, în special la produsele BIO pentru care militează foarte mult sotia premierului, Daciana Sarbu, şi care fac obiectul de activitate al societătii sale.

Asta-i România…

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*