Ultimele Știri

Dacian Cioloș se duce în Germania cu un avion privat al lui Ion Țiriac. Cât costă cursa

dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloș se va deplasa în Germania, joi, pentru o vizită oficială, cu un avion privat pe care l-a închiriat de la Ion Țiriac.

Dacian Cioloş va avea convorbiri cu cancelarul Angela Merkel şi cu preşedintele Bundesrat-ului, Stanislav Tillich, urmând să se întâlnească şi cu reprezentaţi ai diasporei româneşti din această ţară.

Prim-ministrul român va fi primit cu onoruri militare la sediul Cancelariei Federale de omologul german Angela Merkel. Discuţiile celor doi vor fi urmate de o conferinţă de presă comună.

Ulterior, Dacian Cioloş va discuta cu reprezentanţii grupului parlamentar de prietenie germano-român din Bundestag şi va avea o întrevedere cu Stanislav Tillich, preşedintele Bundesrat-ului. Seara, la sediul Ambasadei României la Berlin, premierul se va întâlni cu reprezentanţi ai diasporei româneşti din Germania.

Cât costă avionul privat

Dacian Cioloş va pleca la Berlin cu o cursă privată Air Ţiriac, care va costa 23.500 de euro, potrivit presei.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a precizat că din delegaţia care îl va însoţi pe premier vor face parte ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, şi şeful Cancelariei primului-ministru Dragoş Tudorache.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*