Ultimele Știri

Dacian Cioloș: Mulți din generația noastră se regăsesc în ideile promovate de Ioan Gyuri Pascu

Dacian Cioloș a transmis condoleanțe familiei lui Ioan Gyuri Pascu. Premierul a mai scris pe contul de Facebook că artistul și-a pus amprenta asupra Grupului Divertis prin „curajul și dezinvoltura izvorâte din bunul simț și profunzimea cu care înțelegea vremurile.”

Mi-ar fi foarte greu să îmi imaginez astăzi momentul de cotitură al anilor 90 fără satira politică, umorul, subtilitatea și energia Grupului Divertis, asupra căruia Ioan Gyuri Pascu și-a pus amprenta originalității și sensibilității, cu curajul și dezinvoltura izvorâte din bunul simț și profunzimea cu care înțelegea vremurile. Talentul și popularitatea sa au crescut în timp și au devenit mai puternice prin ideile promovate, conturând un profil în care se regăsesc mulți din cei ai generației noastre”, se arată în mesajul premierul.

Ioan Gyuri Pascu a fost un artist complet – actor creativ și muzician inspirat, om al cuvântului vorbit și scris, spontan și profund spiritual – și astfel ne va rămâne în amintire. Condoleanțe familiei și prietenilor! Drum Bun, Gyuri”, a completat Dacian Cioloș.

Actorul şi muzicianul Ioan Gyuri Pascu a murit în această dimineață, la vârsta de 55 de ani, în locuința sa din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*