Dacian Cioloș își arată susținerea pentru Ponor şi Drăgulescu: ”Haideţi să nu fim doar consumatori de victorii. În astfel de momente, să fim suporteri adevăraţi”

  • Nicoleta Ungureanu
  • 17 august 2016
  • Politică
Dacian Cioloş

Premierul Dacian Cioloş a lansat, marți seară, pe Facebook, un apel adresat românilor care i-au criticat pe Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu pentru evoluția de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

”Cătălina Ponor ştie să dăruiască atunci când câştigă, aşa cum dăruieşte şi când trece prin momente mai grele. Să fim alături de ea, de Marian Drăgulescu, de toţi sportivii români care dau totul la Jocurile Olimpice, să le spunem că-i iubim pentru ceea ce sunt şi ceea ce fac. Haideţi să nu fim doar consumatori de victorii. În astfel de momente, să fim suporteri adevăraţi pentru toţi aceia pentru care sportul este un mod de viaţă, este formator de caractere – uneori în condiţii foarte grele, este fair-play şi autodepăşire. Este momentul să recunoaştem că, după fiecare competiţie, învăţămintele trebuie să le tragem şi noi, ca oameni chemaţi să-i susţină, să-i sprijine. Suntem alături de voi Cătălina, Marian, vă iubim şi vă apreciem enorm, pentru că ştim cât munciţi şi cât dăruiţi pentru a ne reprezenta acolo şi pentru a ne oferi momente de emoţie şi de bucurie”, a scris Dacian Cioloş.

Premierul a adăugat un comentariu la postarea sa.

”În niciun caz nu trebuie să ne obişnuim cu eşecurile. Trebuie doar să acceptăm că uneori viaţa ne obligă să învăţăm şi din eşecuri, pentru a le putea depăşi. Să acceptăm că şi un eşec poate fi un pas înainte la fel precum este o victorie. Un adevărat competitor ştie asta”, a mai scris premierul.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *