Dacian Cioloș este însoțit de soția sa la recepţia oferită de Barack Obama

  • Nicoleta Ungureanu
  • 19 septembrie 2016
  • Politică

Dacian Cioloș va fi însoțit de soția sa, Valerie Cioloș, la recepția oferită de președintele Barack Obama, cât şi la recepţia de bun venit oferită de secretarul general al ONU, Ban Ki-moon.

Valerie Cioloș se află deja în Statele Unite, la invitaţia unor prieteni. Dacian Cioloş va pleca și el, în cursul după amiezii de luni la New York, unde va participa la cea de-a 71-a Sesiune a Adunării Generale a ONU.

„Doamna Valerie Cioloş se află deja în Statele Unite ale Americii, la invitaţia unor prieteni. Şi-a plătit personal toate costurile deplasării şi va asigura reprezentarea la evenimentele din marja Adunării Generale a ONU al căror format implică prezenţa soţiei şefilor de delegaţii unde a fost invitată”, a precizat Executivul, la solicitarea Agerpres.

Cei doi vor participa împreună, cel mai probabil, la recepţia oferită de preşedintele american, Barack Obama, şi de prima doamnă, Michelle Obama, în onoarea şefilor de delegaţie, şi la recepţia de bun venit oferită de secretarul general al ONU, Ban Ki-moon.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *