Ultimele Știri

Dacian Cioloș despre șeful ANAF: Rezolvăm astăzi problema!

dacian ciolos

Premierul  Dacian Cioloș a efectuat o vizită de lucru la ministerul Economiei unde a fost întrebat de jurnaliști despre situația șefului ANAF, Gelu Diaconu. 

Premierul a afirmat că a discutat cu acesta despre situația în care se află și a primit drept răspuns un refuz privind o eventuală demisie.

„Am discutat cu Gelu Diaconu despre situația sa. Nu vrea să demisoneze pentru că se consideră nevinovat. Rezolvăm astăzi problema. Cel mai important e ca ANAF să rămână o structură credibilă”, a declarat premierul Cioloș.

Gelu Diaconu este acuzat de abuz în serviciu și  favorizarea făptuitorului împreună cu subordonatul său, vicepreședintele ANAF Mihai Gogancea-Vătăşoiu, în dosarul Partida Romilor.  Cei doi iar fi ajutat pe Mădălin Voicu și Nicolae Păun să acopere o deturnare de fonduri de circa 7 milioane de euro.

Premierul Dacian Cioloș va decapita conducerea ANAF în cursul acestei zile, având în vedere cererea ministrului Finanțelor, Anca Dragu. Ministrul Finanțelor a cerut demisia de urgență a celor doi șefi din ANAF implicați în dosarul Partida Romilor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*