Dacia s-a făcut de râs la Salonul Auto de la Geneva

dacia

Dacia a fost prezentă la faimosul Salon auto de la Geneva, însă în loc să prezinte modele noi, fabricantul român a afișat aceleași modele cunoscute, dar cu mici variațiuni.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, fabricantul român nu a dezvăluit ceva nou publicului curios de apariția unui nou model sau măcar a unui simplu facelift. Chiar și așa, mici noutăți și-au făcut, totuși, apariția. De exemplu, marca de la Mioveni a lansat transmisia automată robotizată Easy-R pe versiunile diesel de 90 CP ale gamei (Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway). Noua cutie automată a fost deja anunțată de anul trecut pe versiunile 0.9 TCe de 90 CP. Varianta diesel a completat, într-un final, gama de motorizări pe care noua transmisie ar urma să fie instalată.

Duster - Salonul auto de la Geneva

Duster – Salonul auto de la Geneva

În afară de introducerea noii cutii speciale de viteze, Dacia lansează și ediția specială Duster Essential, ediție care se va extinde pe toată gama Dacia. ConformAutomarket.ro, Dacia a prezentat noua ediție sub forma unui Duster vopsit în culoarea Tourmaline Brown. Mașinile Essential dețin o nouă nuanţă de caroserie, care vine la pachet şi cu un nou set de jante şi se evidenţiază prin badge-uri dedicate versiunii. Geamurile electrice din față, închiderea centralizată şi conexiunile Bluetooth şi USB sunt elemente standard. Duster-ul este denumit Essential şi va fi vândut ca o ediţie specială pe mai multe pieţe din Europa.

Așa cum spuneam mai sus, regretăm că Dacia nu a reușit să pregătească noul facelift pentru Duster, anunțat acum două săptămâni. Cum era de așteptat, speranțele ca Dacia să dezvăluie noul model la Geneva erau destul de întemeiate de vreme ce ocazia pentru promovarea noului facelift ar fi fost perfectă. Din păcate, e posibil să mai avem de așteptat până când Dacia ne va surprinde cu adevărat.

loading...

One thought on “Dacia s-a făcut de râs la Salonul Auto de la Geneva

  1. La Geneva Dacia a prezentat un model pentru Maria Britanie sau poza din articol nu are legatura cu salonul auto de anul asta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *