Ultimele Știri

Dacă nu suntem în stare, ne promovează alții! România, prezentată mai frumos decât o știm noi

În România s-au cheltuit sume uriașe pentru promovarea bradului și pentru a atrage turiști, însă rezultatele nu au apărut, iar banii au dispărut. Așa că, dacă noi nu suntem în stare, o femeie din Anglia a promovat țara noastră mai bine decât o putea face orice site, sau frunzuliță cumpărată pe sute de mii de euro.

Ca exemplu putem oferi mult controversata ‘frunză’, despre s-a scris în repetate rânduri că se poate achiziţiona cu 250 de euro dintr-un stoc de imagini de pe internet şi este folosită de mai multe firme din lume, a costat 900.000 de euro. Ministerul Turismului, condus în 2010 de Elena Udrea, a ales ca asocierea THR ­ Asesores en Turismo, Hoteleria y Recreacion SA ­ Taylor Nelson Sofres să realizeze brandul turistic al României pentru suma menţionată.

 

După ce indică locul țării noastre pe glob realizează cât de mult seamănă cu un pește.

‘România are 19,94 milioane de locuitori, 1994, anul nașterii mele. Să fie o coincidență? Nu cred’, a declarat fata.

Aceasta vorbește despre București, capitala României, ca fiind un loc frumos și face referire la denumirea de ‘Micul Paris’ pe care a căpătat-o înaintea celui de-al Doilea Război Mondial.

Victoria mai vorbește și despre Sibiu: ‘România este o țară frumoasă, cu peisaje minunate. Poți schia, poți face drumeții și poți face fotografii lângă semne care indică, că te afli la o altitudine de 2248 de metri.’

Cascada Bigar, din Caraș Severin este un alt loc pe care îl descrie ca fiind minunat: ‘Este cea mai frumoasă apă.’

Englezoaica a vorbit și despre bogățiile României: ‘Este cea mai bogată țară din Europa atunci când vine vorba de resursele de aur. Și nu sunt un expert în asta, dar cred că dacă ai aur este suficient să fii bogat’.

Considerând că suntem o țară bogată… încă, tânăra a rămas fascinată și de Statuia lui Decebal de la Porţile de Fier. Sculptura este cea mai înaltă din Europa, și anume de 3 ori mai înaltă decât Colosul din Rodos, iar peisajul care o încadrează este unul de vis.

CITEȘTE ȘI: O statuie din România, pe lista celor mai spectaculoase din lume. Este unică în Europa

Costar Sebastian Stan, celebrul actor născut la Constanța în anul 1983, a cucerit-o pe fată. Ina, Nadia Comăneci, dar și Vlad Țepes sunt persoanele la care a mai făcut aceasta referire.

‘Dacă vă întrebați cine este acest Vlad Țepes, ei bine este chiar bărbatul care a dat naștere celebrului personaj Dracula.’

Iar conform Top Gear, România are cel mai bun drum din lume, Transfăgărășanul: ‘Vă puteți întreba: cum poate fi un drum cel mai bun din lume? Asta până vedeți priveliștea, și a spus-o chiar Jeremy Clarkson, așa că nimeni nu poate contesta asta.’

Cât despre femeile din România aceasta spune că ‘jumătate din ele arată ca și Kate, iar cealaltă jumătate ca și sora ei.’

Oamenii din România sunt descriși ca fiind primitori și prietenoși, iar un alt lucru interesant pe care l-a găsit pe Google despre România este că Nicolae Constantin Paulescu a contribuit la descoperirea hormonului antidiabetic eliberat de pancreas, în anul 1916, numit mai târziu insulină. ‘Mulțumită lui putem consuma dulciuri și să facem diabet, fără să ne facem griji’, a glumit aceasta.

Clipul oferit cadou României de către Victoria, este pentru a promova țara noastră și pentru a atrage cât mai mulți turiști englezi. Mulțumim!

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*