Ultimele Știri

Curtea Supremă a decis strămutarea procesului în care Codruţa Kovesi cere daune Antenei 3

Laura Codruța Kovesi

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis strămutarea procesului în care Codruţa Kovesi cere daune Antenei 3 pentru prejudiciu de imagine la Curtea de Apel Piteşti, decizia fiind definitivă.

„Admite cererea formulată de petenţii Ciuvică Mugur Cristian, Grigore Bianca, Savaliuc Răzvan, Gâdea Emanuel Răzvan, Radu Tudor, SC Antena 3 SA. Strămută judecata cauzei de la Curtea de Apel Bucureşti la Curtea de Apel Piteşti”, a decis joi ÎCCJ, hotărârea fiind definitivă.

În iunie 2014, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a dat în judecată postul Antena 3 şi pe Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Bianca Nae, Radu Tudor şi Răzvan Savaliuc, pentru ”afirmaţii mincinoase”care au creat un grav prejudiciu de imagine şi au adus o gravă atingere demnităţii umane”, făcute în emisiunea ”Sinteza Zilei” din 19 iunie 2014, informaţii care se refereau la muşamalizare a anchetei în dosarul lui Mircea Băsescu, se arată în actul de sesizare a instanţei.

Prima instanţă, Tribunalul Bucureşti, a decis ca procurorul şef al DNA să primească 250.000 de lei daune morale, Laura Codruţa Kovesi cerând iniţial despăgubiri de un milion de lei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*