Curtea de Apel Pitești a stabilit un nou termen în procesul casei lui Iohannis

Curtea de Apel Pitești a stabilit miercuri un nou termen pentru procesul casei din Sibiu a lui Iohannis. Acesta este stabilit pentru data de 28 septembrie.

Avocatul Virgiliul Viorel Vulcan a contestat validitatea contractul de reprezentare încheiat între Rodica Baștea, care este parte în proces, și casa de avocatură care reprezintă interesele familiei Iohannis, argumentând că acel contract este „o ficțiune”, întrucât Rodica Baștea locuiește în Statele Unite ale Americii și nu ar fi putut semna personal respectivul document, conform Agerpres.

Pe de altă parte, reprezentantul casei de avocatură a susținut că este vorba de un contract de reprezentare încheiat cu respectarea legii, pe care l-ar putea prezenta decanului Baroului București, pentru ca acesta să-i confirme validitatea în fața instanței.

Pe data de 28 septembrie, urmează să-i fie prezentat instanței contractul de reprezentare în discuție.

Președintele nu a fost prezent la acest proces, lucru care nu l-a mirat pe Vulcan: „Nu a venit niciodată, nici când era primar, nici inspector școlar. Nici nu-mi pun problema să vină și nici nu am nevoie”, a spus Vulcan.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *