Ultimele Știri

Cumnatul lui Sebi Ghiță: ‘Mi-au pus firma pe butuci’

anastasescu1

Cristian Anastasescu a fost audiat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție Serviciul Teritorial Ploiești în dosarul cumnatului său deputatul Sebastian Ghiță. Anastasescu a spus că firma sa  Asesoft International a fost pusă pe butuci de procurorii DNA.

Anchetatorii au impus un sechestru asupra conturilor a 54 de firme controlate prin interpuși de Sebastian Ghiță.  Cumnatul lui Sebastian Ghiță este acționar majoritar la firma Asesoft International și spune că acțiune procurorilor va lasa angajații fără salarii.

 ”Am depus contestaţie la Înalta Curte. Vă daţi seama că indirect sunt afectate şi salariile”, a susţinut Anastasescu. Firma Asesoft International a fost în trecut în administrarea deputatului Sebastian Ghiţă. În acest moment, la audieri se află un alt administrator de firmă, Daniel Buduluş, unde procurorii au impus sechestru. Pe rând, la audieri vor veni patronii celor 54 de firme controlate de procurorii DNA, inclusiv Alexandru Iacobescu, directorul postului de televiziune România TV, acesta din urmă primind un împrumut, potrivit declaraţiei lui Sebi Ghiţă, de 90.300.000 euro.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*