Ultimele Știri

Cum vrea să ne fure Merkel banii pe spatele imigranților

merkel

Cancelarul german Angela Merkel a devenit idolul imigranților din Siria și Orientul Mijlociu datorită anunțurilor inițiale cum că Germania îi va primi pe toți imigranții și va da dovadă de umanitate.

Germania a deblocat suma de 6 miliarde de euro pentru a face față crizei imigranților. Cancelarul Germaniei a anunțat că țara sa poate primii 800.000 de refugiați în 2015, însă acum s-a răzgândit, nu îi mai vrea pe imigranți. Angela Merkel și-a autoinstituit titlul de cancelar al Europei și acționează deliberat în ultima perioadă. 

Germania a făcut praf Tratatul de la Dublin prin acceptarea a mii de imigranți ilegali pe teritoriul său. Aceasta nu mai vrea imigranți acum și a distrus Spațiul Schengen. Astăzi avem din nou controale la granițe din cauza Angelei Merkel. Visul Statelor Unite ale Europei devine istorie cu ajutorul cancelarului german. 

De ce nu mai vrea Germania imigranți?

Germania a realizat rapid că nu poate primi zilnic circa 10.000 de imigranți și devine la fel de restrictivă ca Ungaria. Prin impunerea controlului la granițe Germania a făcut praf și Spațiul Schengen. Imigranții au constatat foarte rapid că nu mai pot intra în Ungaria și au schimbat traseul. Miercuri, la primele ore ale dimineții, grupuri răzlețe de imigranți au fost zărite la frontiera sârbo-croată. Destinația… Germany!

Problema este că toți refugiații vor în Germania. Merkel i-a chemat, dar acum vrea să scape de ei. Cancelarul german a impus Comisiei Europene o așa zisă redistribuire a imigranților. Jean Claude Junker a venit cu o notiță prin care anunță redistribuirea a 160.000 de imigranți prin Europa. Germania nu poate primi decât 31.443.

Păi cum doamna Merkel, nu ați spus că primiți 800.000?

Angela Merkel a constatat rapid că imigranții sunt o sursă bună de venit și că oricum ei vor ajunge mai devreme sau mai târziu în Germania. În urma ultimelor evenimente ”cancelarul Europei” a anunțat un summit de urgență al UE pentru criza imigranților. 

Germania face pas cu pas toate demersurile pentru a pune presiune pe statele europene să accepte imigranții. Dacă nu vor să îi accepte, statele membre trebuie să plătească un mic bir celor care îi primesc, adică în mare parte Germaniei. Cancelarul Merkel a enunțat răspicat că statele care se opun cotelor de imigranți s-ar putea trezi cu fondurile structurale tăiate. 

Statele care ar putea fi vizate de aceste sancțiuni sunt România, Ungaria, Letonia(nu a trimis ministrul de Interne), Cehia și Slovacia, acestea opunându-se, luni seară, în Consiliul Justiție și Afaceri Interne, impunerii de cote obligatorii de refugiați pentru statele membre. 

Ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, cere ca statele care refuză primirea imigranților în valoarea cotelor impuse, să fie puse sub presiunea pentru a-și schimba pozițiile, menționând că statele care se opun cotelor sunt totuși beneficiare de fonduri structurale. Astfel, acesta sugerează o posibilă reducere a fondurilor structurale de care beneficiază statele care se opun.

Șeful Comisiei Europene, Jean Claude Junker, a anunțat că statele care nu primesc imigranți vor fi obligate să plătească o ”taxă de solidaritate” statelor care îi primesc. Neexistând o bază legală pentru propunerile făcute de Junker, Comisia Europeană a revenit cu un comunicat de presă prin care a încercat să dezmintă afirmațiile ”șefului cel mare”.

„Jean-Claude Juncker nu a făcut nicio astfel de sugestie; în plus, actualele tratate europene nu oferă baza legală pentru reducerea fondurilor structurale sau a fondurilor de investiţii dacă un stat membru refuză cotele obligatorii”, a spus Mina Andreeva, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene.

Ipocrizia cancelarului Angela Merkel nu are limite, punând în dificultate chiar guvernele regionale statale. Numai în cursul zilei de sâmbătă în Germania au intrat 13.000 de imigranți, majoritatea sosind în gara din Munchen. A doua zi a fost decretată stare de urgență și granițele au fost închise. Niciun stat european, oricât de puternic ar fi, nu poate primii 10.000 de imigranți pe zi, acest lucru se pare că l-a înțeles și Merkel.

Cum totul se rezumă la bani, Germania își scoate treptat așii din mânecă pentru a putea produce cât mai mulți bani pe spatele imigranților.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Cum vrea să ne fure Merkel banii pe spatele imigranților

 1. Astazi am avut putin timp pentru a regiza mai multe informatii de pe internet si am ajus sa ma intreb daca va veni cel de-al treilea razboi mondial ?!?
  O mica informatie :
  Minimum pe economie in Syria e de 170-270 de euro pe luna. Costul unei tranzactii pana in europa e de 2000-3500 Euro. Multi spun ca si-au vandut casele si tot ce aveau si-au luat copii si familiile si au plecat.
  Am gasit o mica informatie pe internet unde spune ca intr-o barca erau 232 barbati, 54 femei si 74 de copii. ( barbatii pana la varsta de 40 ani ) . Foarte interesanta informatia. Sunt de 4 ori mai multi barbati ca femei !!! Unde le sunt batranii daca au vandut totul ca sa ajunga in Europa ?
  Oare e asta o mutare de trupe, de soldati bine regizata ? Adica cum sa transporti pe mare 1000 de refugiati, si sa treci pe langa paza de coastra a mai multor tari fara sa te opreasca nimeni in larg? Si daca te opresc sa nu te aresteze pe loc pentru transport ilegal de persoane. Si cine esti tu ca persoana, de detii ditaimai vaporul, pescador, iaht sau alte ambarcatiuni? Cine risca asa ceva fara a fi sustinut din spate de politici externe ori de guverne? Eu cred ca e o maremanipulare !!
  Raul pluteste in aer, si oculta din spatele acestor guverne nu vrea decat raul acestei planete, acestei omeniri, chiar nu este destul de evident pentru toata lumea? Mai exista oameni spalati pe creier care nu vad asta? Se mai indoieste cineva ca in urma acestui haos ce va urma?
  cica marea salvare va consta intr-un singur Guvern Mondial!!! Guvern ce ne vor cipa ca pe animale, caci rostul acestora e sa ne invete pe noi cu ideea cipului .

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*