Ultimele Știri

Cum va fi vremea în weekend?

Vremea de va răci treptat și va ploua în toate zonele țării!

Astăzi în vestul, centrul şi nordul ţării vor fi înnorări şi temporar va ploua. Vor fi mai ales averse, iar cantităţile de apă vor depăşi izolat 25-30 l/mp. În restul ţării cerul va fi variabil la începutul zilei, apoi se va înnora treptat, iar ploile se vor semnala local în special spre seară. Maximele se vor situa între 14 grade în Maramureş şi 25 de grade în sudul Munteniei şi partea continentală a Dobrogei.

În București vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal. Cerul se va înnora treptat şi, mai ales seara şi noaptea, va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri în a doua parte a intervalului.

Pentru acest weekend vremea nu se anunță foarte bună, astfel că temperaturile vor scădea iar în unele zone ale țării va ploua.

Sâmbătă, vremea devine uşor mai rece decât în mod normal la această dată în nord-est. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade în nordul Moldovei la Suceava şi 21-22 de grade în Oltenia şi sud-vestul Munteniei la Alexandria şi Giurgiu. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei în jumătatea estică a ţării şi în zona de munte, unde local va ploua. Pe crestele montane, trecător, precipitaţiile pot fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va prezenta intensificări în estul teritoriului şi în extremitatea de sud-vest, unde viteza la rafală va depăşi 55 km/h, iar în zona montană înaltă va sufla tare, cu peste 70 km/h.

În București vremea se răceşte. Dimineaţa, 13-14 grade dar până la amiază deabea se aduna în jur de 18 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări si trecător, ploi.

Duminică se anunță o vreme frumoasă, cu soare însă temperaturile vor fi mai scăzute. Temperaturile maxime se opresc înainte de 20 de grade la Timisoara. Cel mai rece va fi în estul ţării unde vor fi şi maxime de 12-13 grade la Suceava, Tulcea şi Constanţa.

În București, ziua de duminică va aduce maxime de 16 grade iar seara termometrele arăta o minimă de 8 grade Celsius.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*