Ultimele Știri

Cum va fi vremea în weekend

Administraţia Naţională de Meteorologie avertizează că în acest weekend vom avea parte de o vreme în general închisă, în regiunile extracarpatice. De asemenea, condițiile meteo vor fi în mare parte specifice acestei zone, iar noaptea, izolat, vom avea parte de burniță.

În restul teritoriului, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Atât în timpul dimineții, cât și la sfârșitul zilei, se va semnala ceață pe arii restrânse în zonele joase. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în Moldova şi 17 grade în Dealurile de Vest şi Maramureş, iar cele minime se vor situa între 0 şi 9 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali.

În capitală vom avea parte de temperaturi maxime de 10 grade, iar cele minime de 5-6 grade. Și aici vremea va fi predominant închisă, iar vântul va bate slab până la moderat.

La munte, pe de altă parte, vremea va fi frumoasă și vom avea parte de temperaturi mai ridicate decât este normal în această perioadă. Înnorările se vor accentua începând cu masivele vestice, în cea de-a doua parte a zilei. În special seara şi noaptea va ploua local în Carpaţii Occidentali, grupele vestice ale Carpaţilor Meridonali şi nordul Carpaţilor Orientali şi izolat în restul zonei montane.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste.  Se vor semnala și condiții de ceață în văi și depresiuni. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative faţă de intervalul precedent.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*