Ultimele Știri

Cum va fi vremea în următoarele zile

Vremea se anunță călduroasă în următoarele zile, în cea mai mare parte a țării. Doar în partea vestică se vor înregistra înnorări temporare, însoțite de ploi slabe, de scurtă durată şi descărcări electrice.

Temperaturile vor fi, astăzi, mai ridicate decât duminică, cele maxime încadrându-se între 28 și 34 de grade Celsius, iar cele minime între 12 și 20 de grade.  Mai scăzute vor fi temperaturile în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre 8 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest şi pe litoral. În sudul Banatului și pe litoral se vor înregistra anumite intensificări le vântului.

În capitală vremea se va menține călduroasă, cu temperaturi cuprinse între 32 și 33 de grade. În zona preorăşenească se vor înregistra temperaturi mai scăzute, de 19-20 de grade.

Ziua de mâine se anunță izolat caniculară în vest şi în sud,  temperaturile maxime încadrându-se între 29 şi 35 de grade, iar cele minime  între 9 și 10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 22-24 de grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

vreme

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*