Ultimele Știri

Cum va fi vremea în lunile următoare

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au realizat o estimare a temperaturilor și a stării vremii până în luna februarie.

DECEMBRIE

În luna decembrie va fi mai frig și va ninge mai mult decât în alți ani, arată prognoza emisă de ANM. Temperaturile medii lunare vor fi, în general, apropiate de mediile multianuale în aproape toata ţara, iar local în sud-estul şi sudul ţării vor fi posibile valori termice mai ridicate decât cele normale. Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi normale în cea mai mare parte a regiunilor, local în centrul ţării fiind posibile valori peste mediile climatologice, iar în sud, sub norme. Potrivit meteorologilor, sunt șanse mari ca de Crăciun și de Revelion să ningă în sud-estul țării, deci și în București.

IANUARIE

Temperatura medie lunară a aerului va avea valori peste mediile climatologice local în sudul, sud-estul şi vestul ţării, iar în restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de normal. Precipitaţiile lunare vor fi apropiate de mediile multianuale în estul, sud-estul şi sudul ţării, iar în restul regiunilor acestea vor prezenta o tendinţă de excedent.

FEBRUARIE

Temperatura medie lunară a aerului va înregistra valori sub mediile climatologice în zonele nordice şi centrale, local în sud-estul ţării valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile, iar în restul regiunilor, normale. Cantităţile lunare de precipitaţii se vor situa în general în limite normale în zonele estice, sud-estice şi sudice, iar în restul regiunilor, acestea vor prezenta o tendinţă spre excedent.

1

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*