Ultimele Știri

Cum va fi vremea astăzi şi în următoarele trei zile

vremea meteo

Astăzi, vremea rămâne rece în mare parte din ţară, cu maxime cuprinse între 18 şi 26 de grade. Va continua să plouă îndeosebi la munte, în regiunile sudice şi în cele vestice, unde se mai pot cumula peste 25 de litri de apă pe metrul pătrat. În plus, în sudul ţării vântul va fi mai alert.

Şi bucureştenii vor avea parte de o zi rece, cu cer mai mult noros. Temporar va ploua, iar vântul va avea unele intensificări. Cu toate acestea, temperatura poate depăşi uşor 20 de grade Celsius. În ceea ce priveşte presiunea aerului, aceasta va mai scădea puţin.

Astăzi, ploile vor cuprinde aproape toată zona montană şi, izolat, vor fi mai însemnate cantitativ. În schimb, temperatura aerului va începe să crească uşor, astfel că, la amiază, se vor înregistra între 9 şi 17 grade Celsius.

Cei aflaţi pe litoral vor avea parte şi astăzi de vânt puternic şi mare agitată. Vor fi şi câteva reprize cu ploaie, dar slabă cantitativ. Termometrele vor indica în jur de 23 de grade şi în aer şi în apă.

Prognoza pentru următoarele trei zile

În zilele următoare, temperaturile încep să crească şi vor trece din nou de 30 de grade în mai multe regiuni. Ploile îşi vor face apariţia mâine tot în vest, în sud şi la munte, apoi vor lua o scurtă pauză, până marţi seara, când reapar, izolat, în regiunile vestice.

The following two tabs change content below.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*