Ultimele Știri

VIDEO: Cum va arăta noul iPhone 7

iphone7

Imagini ale noului model iPhone 7, prezentat ca cea mai mare inovaţie a Apple până în prezent, au început să circule în mediul virtual. Noul telefon prezintă îmbunătăţiri importante la capitolele design şi manevrabilitate.

În afară de funcţiile clasice şi de cea de citire a amprentei, butonul „home” permite acum navigarea în meniul telefonului.

Alături de schimbările de design, Apple anunţă modificări la nivelul componentelor electronice, cum ar fi camera foto, dotată acum cu un senzor de 12 megapixeli şi ajutată de un noul tip de led dublu, care emite mai multă lumină.

Nici camera din faţă nu a fost ignorată, aceasta fiind dotată cu un senzor de 4 megapixeli, în timp ce unghiul de vizibilitate a fost extins la 120 de grade, îmbunătăţind realizarea imaginilor de tip selfie. Procesorul cu patru nuclee A9X şi memoria de 2 GB RAM vor uşura şi mai mult utilizarea noului telefon. Îmbunătăţirile aduse componentelor, împreună cu noul sistem de operare iOS 10, promit să ofere utilizatorilor tot ce este mai bun.

Apple a devansat Google, devenind cel mai valoros brand din lume, cu 247 de miliarde de dolari, în creştere cu 67% faţă de anul trecut, potrivit clasamentului anual Brand Z realizat de WPP şi Millward Brown. Astfel, brandul Apple valorează 247 miliarde de dolari, fiind cu 67% mai mare faţă de anul trecut, potrivit calculelor Millward Brown.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*