Ultimele Știri

Cum sunt cheltuiţi banii bucureştenilor!

Administraţia Străzilor din Bucureşti a contractat cu 1,69 milioane lei (384.000 euro) realizarea unor studii de fezabilitate pentru semaforizarea mai multor intersecţii şi treceri de pietoni din Capitală.

„Datorită modificărilor apărute în desfăşurarea traficului rutier, determinate de creşterea continuă a parcului de autovehicule, creşterea indicelui de mobilitate a parcului auto existent şi a creşterii numărului de autovehicule ce tranzitează Municipiul Bucureşti, capacitatea de circulaţie a străzilor fiind în continuă scădere, este necesară analizarea oportunităţii introducerii echipamentelor de semaforizare în anumite locaţii”, se arată în anunţul de atribuire.

semafor

Cei aproape 400.000 de euro au fost folosiţi pentru încheierea unui acord-cadru cu o durată de doi ani şi vizează achiziţionarea de studii de fezabilitate pentru semaforizarea a 52 de intersecţii şi 62 de treceri de pietoni.

Aceste servicii sunt finanţate din bugetul local, iar în cadrul studiilor sunt incluse analize privind posibilitatea semaforizării, a echipamentelor necesare pentru dirijarea circulaţiei dar şi poziţionarea acestora şi bineînţeles o estimarea a costurilor pentru implementarea proiectului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*