Ultimele Știri

Cum se simte Regele Mihai, în urma operației suferite

regele mihai

Regele Mihai I al României este internat într-o clinică medicală din Lausanne, în urma operației de carcinom leucemic în stare de metastază. Starea de sănătate a Majestății sale nu este foarte bună, dar staționară, anunță Casa Regală într-un comunicat de presă, pentru a elimina speculațiile din presă.

„Majestatea Sa Regele Mihai I se află internat, de cinci zile încoace, într-o clinică medicală din Lausanne. Din motive de respect faţă de suferinţă Majestăţii Sale, numele clinicii nu va fi făcut public.

Regele este într-o stare de accentuată slăbiciune fizică şi primeşte tratament permanent. Starea este, până în acest moment, staţionară şi medicii sunt de părere că evoluţia prezintă relativă stabilitate.  Regina Ana se află în reşedinţa privată din Elveţia şi a fost informată de Custodele Coroanei despre spitalizarea Regelui Mihai. Regina este într-o stare de sănătate stabilă şi urmează un tratament obişnuit vârstei Majestăţii Sale.

Margareta, Custodele Coroanei şi Principele Radu văd în fiecare zi pe Majestăţile Lor şi rămân în continuare în Elveţia, alături de Rege şi Regina. Principesele României, fiicele Majestăţilor Lor, vor programa în zilele care urmează deplasări în Elveţia pentru a-şi vedea părinţii. Ele sunt zilnic în legătură cu familia şi urmăresc, cu tristeţe şi cu speranţă, evoluţia stării de sănătate a tatălui lor.

Custodele Coroanei mulţumeşte tuturor celor care au avut generozitatea de a trimite mesaje de încurajare Regelui Mihai şi Reginei Ana. Familia Regală este mişcată de profunzimea simţămintelor oamenilor faţă de Rege şi Coroana, precum şi de decenta şi respectul cu care mass-media a reflectat tristul şi îngrijorătorul eveniment.”, se arată în comunicatul de presă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*