Ultimele Știri

Cum se plimbă prin Israel pe banii noștri Valeriu Zgonea și Alina Gorghiu

zgonea gorghiu

În urma atacului terorist din Franța asupra publicației satirice Charlie Hebdo și asupra magazinului evreiesc din Paris, Guvernul României a decis să îi trimită pe Valeriu Zgonea și Alina  Gorghiu într-o vizită mai neoficială în Israel.

O publicație locală din Israel afirmă că Guvernul României a decis să întărească relațiile româno-israeliene în urma intensificării antisemitismului în Europa și atacurile asupra evreilor.

Cei doi oficiali români au vizitat biserica românească din Ierusalim și Zidul de Vest. Cu ocazia acestei vizite a fost inaugurat și un monument închinat evreilor veniți din România. Oficialii români și israelieni au discutat și înființarea unui muzeu al evreilor veniți din România în orașul  Rosh Pina. 

gorghiu zgonea

Deși în țară Valeriu Zgonea și Alina Gorghiu sunt inamici politici, plimbările pe banii altora sunt binevenite. Valeriu Zgonea este cunoscut pentru vacanțele sale în străinătate pe banii Guvernului, cea mai de răsunet fiind plimbarea prin India care a costat nici mai mult nici mai puțin de 30.000 de euro.

La acest eveniment au participat au mai participat, Aurel Wainer președintele Comunității evreiești din România, Andreea Păstârnac ambasadorul României în Israel, Secretarul General al Camerei Deputaților Cristian Panciu,  Fabien Eyal președintele organizatiei A.M.I.R, Dr. Rafi Vago și alți oficiali israelieni.   

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*