Ultimele Știri

Cum se inspiră Apple din creațiile lui Picasso

Afirmația nostră sună destul de ciudat, însă Apple se inspiră din opera lui Picasso. Un angajat al Apple declara că aceasta este singura firmă din lume care ar îndrăzni să se compare cu Picasso.

Ideea de la care aceștia pleacă este aceea că Apple elimină  detaliile și adoptă simplicitatea creând o muncă extraordinară, așa cum proceda și Picasso în operele sale.

Steven P. Jobs a stabilit că Apple University este o cale de a își informa angajații în legătură cu o afacere reprezentată de cultură, precum și de a îi educa în privința istoriei acesteia, mai exact metodele în care aceasta s-a dezvoltat de-a lungul timpului.

Chiar dacă mai multe companii apelează la aceste metode, și ajung să fie îndoctrinate, Apple este o dovadă a fascinației în domeniul tehnologiei. De asemenea, acesta trezește o serie de speculații în privința metodelor sale de a se dezvolta în acest domeniu.

Metodele Apple sunt extrem de secrete, angajații companiei sunt descurajați total să vorbească despre companie în general, iar acest lucru nu acceptă excepții.

Nicio poză din clasele de studiu al Apple University nu au fost permise către expunere publică.

Maniera Apple de a privi fucționalitatea lucrurilor este aceea de a privi frumusețea și eleganța din perspectiva simplicității. Profesorii Apple ajung să se refere adesea la creațiile lui Picasso din acest punct de vedere și la o colecție de-a acestuia care ilustrează artistic unitatea unor componente esențiale în munca Apple.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*