Ultimele Știri

Cum se circulă la această oră în Capitală. Polițiștii solicită conducătorilor auto să facă deplasări doar dacă este strict necesar

Condițiile meteo din timpul nopții au creat probleme în trafic la primele ore ale dimineţii, în Capitală. Drumurile secundare sunt impracticabile.

În Capitală se circulă în condiții de iarnă, nu sunt intersecții blocate și nu au fost raportate probleme în ceea ce privește circulația vehiculelor, anunță reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei. 

Polițiștii Brigăzii Rutiere recomandă șoferilor să circule cu prudență, să adapteze în permanență viteza la condițiile meteo rutiere, să păstreze o distanță regulamentară față de vehiculul din față și să echipeze autovehiculul corespunzător.

Totodată, polițiștii solicită conducătorilor auto să facă deplasări doar dacă este strict necesar și nu există alt mijloc de transport în zona unde trebuie să se deplaseze.

Conducătorii de vehicule sunt sfătuiți să nu oprească sau să staționeze în locuri nepermise, pe traseele mijloacelor de transport în comun, pe trecerile de pietoni sau la colțurile intersecțiilor, pentru a nu obtura vizibilitatea altor conducători auto. De asemenea, oamenii legii solicită pietonilor să circule doar pe trotuare, să traverseze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*