Ultimele Știri

Cum să prepari un fresh sănătos și delicios

Corpul nostru trebuie să se vitaminizeze permanent. Băuturile carbogazoase pot fi înlocuite cu succes de fresh-uri. Tot ce trebuie să faci este să alegi cu grijă fructele și legumele din piață și să le treci prin blender. Vei obține, rapid și ușor, cea mai delicioasă și sănătoasă băutură, perfectă pentru întreaga familie.

Fresh-ul poate fi o băutură sănătoasă delicioasă… sau dimpotrivă, una plină de prea mult zahăr, depinde de modul în care este preparată.

Sucuri-naturale-de-fructe

Învață să prepari cea mai sănătoasă variantă posibilă cu ajutorul unei formule care să combine ingredientele perfecte:

Folosește un blender cu putere ridicată

Cele mai sănătoase fresh-uri conțin legume, iar pentru a le estompa gustul și pentru a le face insesizabile, avem nevoie de un blender bun. Blender-ul care conține plastic este exclus. Plasticul, după cum știe toată lumea (sau așa ar trebui), utilizat regulat, crește riscul de a dezvolta cancerul și prin urmare, trebuie evitat ( nu prea are ce căuta în bucătăria personală). Și pentru că nu știm cum anume sunt preparate fresh-urile pe care le cumpărăm, cele mai recomandate sunt cele preparate de noi, în bucătărie.

Sursă de proteine

Toate fresh-urile sănătoase trebuie să conțină și o cantitate de proteine. De ce? Pentru a vă menține puternici și mulțumiți și pentru a contrabalansa cu conținutul de fructe. Astfel vom menține la un nivel optim cantitatea de zahăr din sânge. Puteți adăuga puțin iaurt grecesc, 2% lapte sau unt de migdale.

Verzituriimages

Ați fost puși deja în temă că trebuie să adăugați legume în fresh-ul dumneavoastră. Nu numai că sunt bogate în vitamine și minerale, acestea conțin și foarte puține calorii. Rezultatul este un corp hrănit, sănătos, care nu primește calorii peste limită.

Puteți începe prin a adăuga spanac sau castravete, după care puteți încerca și varză sau gulii. Nu vei simți spanacul, este un lucru probat.

Fructele de pădure

Majoritatea fructelor sunt potrivite pentru această băutură, dar fructele de pădure sunt cele mai recomandate pentru conținutul ridicat de antioxidanți și gustul delicios, irezistibil. Afinele și căpșunile, zmeura și coacăzele, încearcă-le pe toate.

Banalele sunt bogate în zahăr și sărace în antioxidanți, așa că merg perfect în combinație cu fructele de pădure. Puteți adăuga o jumătate de banană congelată, dacă doriți.

images (1)

Îndulcitorii

Ar fi bine să nu apelați la îndulcitori, mai ales că, cele menționate mai sus conțin cantitatea optimă. Nu ar trebui să mai fie nevoie de zahăr adăugat.

Totuși, dacă alegi să faci asta ( sau dacă ești un ,,debutant” în ce privește consumul de fresh-uri și dorești un start ușor), atunci încearcă să adaugi puțină miere.

Lichid

Ca să pui fructele și legumele în mișcare, trebuie să adaugi lichid. În funcție de tipul de fresh pe care vrei să-l obții, poți adăuga apă de nucă de cocos ( care nu conține zahăr) sau apă, iar dacă îți dorești un frech cremos, adaugă 2% lapte sau lapte de migdale cu vanilie neîndulcită pentru un conținut scăzut în calorii.

Un fresh complet ar fi constituit din următoarele: piureul de la fructul preferat, jumătate de ceșcă de lapte, două lingurițe de miere, un vârf de linguriță de vanilie și un cub de gheață.

sucuri-fructe

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*


About Crina Anamaria Calotă (20 Articles)
Without dance there is no love. Without love there is no passion. Without passion there are no humans.
Contact: Website