Ultimele Știri

Cum poți beneficia de consultații stomatologice gratuite?

Peste 1.5oo de medici stomatologi din țară au fost de acord să facă parte din campania Zâmbește România și astfel să îi consulte gratuit pe pacienții care încă nu și-au făcut vizita anuală obligatorie.

Proiectul face parte din Platforma Europeană pentru o Sănătate Orală mai Bună, amplă inițiativă europeană lansată în 2012. Cu mesajul „Ai grijă de sănătatea dinților tăi!”, campania pune accentul pe cei trei pași simpli pentru o sănătate orală corectă: periajul dinților de două, maxim de trei ori pe zi; vizită la dentist în mod regulat și o alimentație sănătoasă, care să includă multe fructe și legume.

Medicii dentiști s-au unit într-o rețea națională ce oferă consultații gratuite în cabinete stomatologice din întreaga țară ajungând acum la 400 de cabinete stomatologice. Pe lângă aceste consultații gratuite, pacienții vor primi şi cupoane de reducere în valoare de 5 lei pentru pastă de dinţi, sfaturi despre cum se face corect periajul şi recomandări în privinţa alimentaţiei pentru menţinerea unei danturi sănătoase.

Există și programul Rabla pentru periuța ta de dinți. Zâmbește România a lansat acest program pentru a-i încuraja pe români să își schimbe mai des periuțele. În această vara a circulat o caravană, prin toată țara. Cei care doreau să își schimbe periuțele de dinți o puteau face chiar la caravană.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*