Ultimele Știri

Cum îşi poate păstra Ucraina integritatea teritorială, în opinia lui Vladimir Putin!

Ucraina îşi va putea menţine integritatea şi unitatea teritorială doar dacă va asigura respectarea drepturilor tuturor cetăţenilor ţării, a declarat preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

„Plecăm de la premisa că toţi oamenii care locuiesc în orice colţ al Ucrainei vor beneficia de drepturile depline prevăzute de normele dreptului internaţional, de legislaţia ucraineană, că nimeni nu va fi discriminat nici pe criterii de limbă, nici pe criterii etnice, nici pe criterii religioase”, a spus Vladimir Putin.

„Doar astfel poate fi menţinută integritatea teritorială a ţării, doar astfel se poate reveni la unitatea ei şi să fie asigurată dezvoltarea domeniilor economic şi social. Sperăm foarte tare la acest lucru şi vom contribui prin toate mijloacele”, a mai spus liderul rus.

Deocamdată preşedintele Rusiei nu a specificat care va fi contribuţia ruşilor la acestă păstrare a integrităţii, care vor fi mijloacele pe care le vor folosi şi măsurile pe care le vor lua pe viitor cu referire la acest caz.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*