Ultimele Știri

Cum fac campanie electorală televiziunile de ştiri cu patroni infractori?!

În România televiziunile  de ştiri sunt de obicei controlate de politic sau sunt cumpărate în timpul campaniilor electorale. Printre cele mai cunoscute posturi TV care fac propagandă politică pentru un candidat sau altul sunt: Antena 3, B1 TV, România TV şi Realitatea TV.

Românii sunt manipulaţi cu ajutorul acestor televiziuni în timpul campaniilor electorale pentru susţinerea unui candidat sau altul. Mizeria propagandistică atinge cele mai înalte cote în această perioadă, datorită luptei acerbe pentru ciolan şi bineînţeles pentru punerea în funcţie a candidatului potrivit în jilţul de la Cotroceni.

Lupta prezidenţială, anul acesta, se dă între doi candidaţi, social-democratul Victor Ponta şi democat-liberalul Klaus Yohannis. În timpul campaniei electorale cele 4 televiziuni enumerate mai sus şi-au făcut datoria pentru promovarea unui candidat sau altul.

Televiziunile cu patroni infractori fac o campanie acerbă pentru cei doi candidaţi care au rămas în cursa electorală.  Vorbim despre Dan Voiculescu şi Maricel Păcurar, primul fiind condamnat pentru 10 ani de închisoare cu executare, respectiv 4 ani de închisoare cu executare pentru celălalt patron penal. Patronul Antena 3 Dan Voiculescu a susţinut o campanie acerbă împotriva lui Traian Băsescu şi este cunoscut ca un susţinător al lui Victor Ponta.

Citeşte şi : Voiculescu a primit o sentinţă de 10 ani cu executare

Televiziunile Antena3 şi Realitatea Tv fac o campanie  penibilă pentru cei doi prezidenţiabili, aducând senzaţionalul la cele mai înalte cote. Antena 3 îl susţine pe Victor Ponta fiind şi portavocea acestuia pentru transmiterea mesajelor sale. Realitatea TV face la rândul său o campanie puternică pentru Klaus Yohannis şi îl atacă continuu pe candidatul social-democrat.

Dan Voiculescu a fost condamnat pentru trafic de influenţă şi spălare de bani în Dosarul ICA. Maricel Păcurar a fost condamnat în Dosarul Poşta Română pentru spălare de bani.  Maricel Păcurar este unul dintre patronii Realitatea Tv şi asociatul lui Cozmin Guşă. Cozmin Guşă l-a ajutat pe Traian Băsescu să câştige alegerile în 2004 prin diferite tertipuri. Acesta l-a demonizat pe Adrian Năstase şi a mers pe strategia fraudării votului, acţiune pe care o pune în practică şi anul acesta pentru demonizarea lui Victor Ponta.

Citeşte şi: Condamnări de 4 ani pentru Maricel Păcuraru și Mihail Toader în dosarul Poșta Română

Realitatea Tv face propagandă politică pentru Klaus Yohannis, pe spatele umilinţei la care au fost supuşi românii din diaspora de către Guvernul condus de premierul Ponta.

Televiziunea România Tv este noul OTV al României, televiziune  care caută senzaţionalul şi bineînţeles îl susţine pe bunul prieten al lui Sebastian Ghiţă, prim-ministrul Victor Ponta. Televiziunea B1 Tv este cunoscută ca televiziunea băsistă, unde preşedintele actual se simte ca la el acasă. Din studioul B1 Tv, Traian Băsescu îşi aruncă „săgeţile otrăvite” către inamicii săi politici, în special către Victor Ponta.

România este ţara unde televiziunile au ridicat la rang de artă propaganda politică şi minciunile electorale susţinute de un candidat sau altul. În următoarele două săptămâni suntem obligaţi să vizionăm circul politic şi pe jurnaliştii care încearcă să ne spele creierul.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*