Ultimele Știri

Cum arată parcul modernizat din Drumul Taberei

Cel mai mare parc din sectorul 6 al Capitalei, Moghioroş va fi redeschis pe 1 iunie 2015 după aproape doi ani de reamenajare.

Parcul Drumul Taberei din Capitală, închis de aproape doi ani pentru modernizare, a fost filmat cu o dronă, iar în imaginile redate se poate observa stadiul final al lucrărilor.

<

Pentru amenajarea parcului de dimensiuni modeste din Drumul Taberei s-au cheltuit 75 de milioane de lei, din care aproximativ 60 de milioane de lei sunt fonduri europene nerambursabile. Fiind prea puţini, banii europeni, Primăria Sectorului 6 a constatat cu câteva luni înainte de deschiderea oficială a Parcului Moghioroş că este necesară o investiție suplimentară de peste 10,3 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru finalizarea serelor de plante exotice.

Sere exotice parc drumul taberei

sere parc moghiros drumul taberei

Localnicii nemulţumiţi de tempoul lucrărilor de amenajare a parcului au protestat aproape în fiecare weekend din acest nou an, cerând autorităţilor să-l redeschidă şi să demoleze amenajările de beton construite pe spaţiul verde.

Parcul Drumul Taberei a fost închis publicului din mai 2013, și va fi redeschis oficial şi doar parţial, pe 1 iunie 2015.

Proiectul de modernizare a Parcului Moghioroş a fost iniţiat de fostul primar PDL Cristian Poteraș, dar a fost asumat şi de succesorul său Rareș Mănescu de la PNL.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*