Ultimele Știri

Cum a scăpat Dorin Cocoș de prejudiciul de 9 milioane de euro

Afaceristul Dorin Cocoș este unul dintre cei mai bogați oameni din România, însă cu toate acestea, aparent, nu și permite să înapoieze prejudiciul de nouă milioane de euro. Pentru a scăpa de prejudiciu, acesta și-ar fi mutat firmele cu proprietăți valoroase pe numele apropiaților, iar sumele de bani le primea prin intermediul firmelor de tip căsuță poștală, conform știripesurse.ro.

Afaceristul a fost condamnat doi ani și patru luni în dosarul denumit “Microsoft”. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au pus sechestru asigurator pe aproximativ 15 proprietăți ale acestuia: case, apartamente și spații comerciale care sunt deținute de firmele controlate de el.

Totuși, Dorin Cocoș apare doar ca și co-acționar alături de o apropiată, Stana Tudor, a cărei familie este prezentă în mai toate srl-urile care au avut legătură cu condamnatul din Dosarul Microsoft. Reprezentanți ai Administrației Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) au transmis că va fi dificil de scos la vânzare aceste hoteluri și se pot vinde doar părțile sociale care aparțin lui Cocoș, anunță Libertatea.ro.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*