Ultimele Știri

Culmea nesimțirii: Rovana Plumb, cea care a schimbat condițiile Timbrului de Mediu, deține mașini înmatriculate în Bulgaria

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a fost cea care în trecut a stabilit condițiile Timbrului de Mediu, pe vremea când era Ministrul Mediului, ea considerând că mașinile vechi, non-Euro, vor avea taxa de poluare mai mică. După părerea dânsei aceste mașini nu vor circula o perioadă mai îndelungată de timp. Rovana Plumb a spus că mașinile Euro 3 si Euro 4 ar trebui să plătească taxe mai mari.

Se pare însă că ea a găsit o soluție mult mai bună pentru mașinile familiei. Ea deține un BMW M6 și un Audi Q7, amândouă mașini cu motorizare mare și deloc economice. Prin urmare, pentru a evita plata unei sume uriașe pentru taxa de mediu, Rovana Plumb, a hotărât să înmatriculeze mașinile în Bulgaria.

Fostul ministru al Mediului circulă cu unul din cele mai poluante automobile din lume, BMW M6, și familia deține propriile autoturisme. Doar pentru acestă mașină taxa de mediu și impozitul anual ar fi costat 6088 de lei.

Cât despre noua mașină, ea a declarat că: „E un Audi Q7. Nu l-am înmatriculat înca, circul cu numere roșii pentru că trebuie să îndeplinesc toate criteriile legistației din România, în sensul de a achita timbrul de mediu. Eu sunt prima care trebuie să respecte legislația și desigur că-l voi achita”, spunea Rovana Plumb anul trecut. Dar ce să vezi, s-a râzgandit! Nu a mai vrut să respecte legislația din România și astfel a înmatriculat mașinile în Bulgaria.

Aceste contradicții se întâmplă în fiecare zi, în fiecare domeniu și în fiecare partid. Oameni care decid pentru noi și care ar trebui să ne servească ca exemplu, sunt primii care încearcă să pacălească sistemul pe care chiar ei l-au instaurat. Noi ce să mai înțelegem? Cum mai putem avea încredere în deciziile pe care „aleșii le iau”? Sunt spre binele cui? Al nostru, al românilor de rând care plătesc taxe și impozite? 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*