Ultimele Știri

Culmea declarațiilor: Vanghelie aseamănă dosarul în care este implicat, cu cel al lui Ceaușescu

Vanghelie

Marian Vanghelie a fost prezent, luni, la Tribunalul Bucureşti, pentru a verifica măsurile preventive ale celor din dosarul său de corupţie. Întrebat dacă este de părere că Victor Ponta va continua să fie premier în toamnă, acesta a spus că nu considera că Ponta și-a exercitat vreodată funcția de premier.

Acesta a fost întrebat și despre acuzațiile ce i se aduc în dosarul de corupție,  și dacă a primit vreodată bunuri sau bani din presupusele fapte de corupţie imputate de anchetatorii DNA:

”Am trimis zece camioane de apă la sinistraţii de la Botoşani, s-a numit comisionul meu. Concret, când se va demonstra că am primit ceva eu, pentru mine, atunci pe mine nu ma veţi mai vedea în spaţiul public. Înseamnă că eu nu mai însemn nimic, nu mai valorez nimic”, a mai spus fostul edil.

Precum ne  obișnuiește, Vanghelie a dat răspunsuri total confuze și de neînțeles atunci când a fost întrebat dacă ”povestea” din dosar este un reală: ”Mi-a spus un avocat care a fost şi procuror. Mi-a spus că este ca şi dosarul lui Ceauşescu, a fost la fel. Întelegeţi?”. Nu înțelegem, domnule Vanghelie, care este asemănarea dintre dosarul dumneavoastră și al lui Ceaușescu? Poate ne faceți să înțelegem, cândva. Dar cu explicații și răspunsuri mai pertinente, dacă se poate.

De asemenea, nici când a fost întrebat dacă a denunțat pe cineva la DNA, în cadrul dosarului, Vanghelie nu a oferit un răspuns satisfăcător.

”Cele mai bune denunţuri sunt cele pe care le spui public. Dacă vreau să spun acum ceva de cineva cred că toţi cetaţenii şi toată lumea va spune că a vrut să spună, că bravo lui, cinste lui sau să mă înjure. Când faci un denunţ scris, înseamnă că nu ai mai gândit tu, ci ai gândit constrâns de împrejurări şi are o altă conotaţie”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*