Ultimele Știri

Cu ce au fost comparate rochiile vedetelor de la Gala Met

Gala Met este în fiecare an o adevărată provocare atât pentru vedetele care participă la acest eveniment exclusivist, dar și pentru designerii care crează pentru ele. Evenimentul este organizat anual din 1946 până în prezent și a fost scena unor dezastre în materie de simț estetic, în ciuda faptului că este ținut an de an pentru a strângerea de fonduri în domeniul modei.

Invitaţia la acest eveniment sofisticat a costat 25.000 de dolari, însă spectacolul fashion pe care l-au făcut, vedetele pe covorul roşu a fost nepreţuit. Această gală are în fiecare an o tematică. Departamentul de Artă asiatică al muzeului aniversează anul acesta 100 de ani, tematica acestui eveniment a fost cu influenţe asiatice, prin urmare, vedetele au fost nevoite să se inspire din cultura asiatica și să o transpună în apariția lor.

După cum era de aşteptat  vedetele au încercat să rezoneze cât mai mult cu tematica acestui eveniment. Ţinute dintre cele mai spectaculoase, de la rochii transparente şi până la rochii cu elemente decorative orientale. Astfel că multe dintre aparițiile vedetelor au fost ironizate.

Apariția cunoscutei cântărețe, Rihanna a fost greu de omis. Pentru a-şi face intrarea a fost nevoie ca trei oameni să-i ţină trena. Rihanna a purtat într-adevăr una dintre cele mai spectaculoase rochii, care a fost comparată cu o pizza sau o omletă.

1

 

Sarah Jessica Parker reușește, de fiecare dată, să impresioneze prin apariția ei la astfel de evenimente. Respectând tematica evenimentului, Sarah a apărut cu coroană impresionantă pe cap, reprezentând flăcări. Nici aceasta nu a scăpat de criticile oamenilor de specialitate, care au asemănat-o cu un personaj din desenele animate, Son Goku.

asa

Anul acesta, Beyonce a reușit să capteze toate privirile. Ea a apărut la brațul soțului ei într-o rochie foarte transparentă care avea aplicații doar în zonele intime, lăsând, în rest, totul la vedere. Și nu a fost singura care a ales să se expună atât de mult. Cunoscuta Kim Kardashian ales și ea o rochie transparentă care i-a pus formele în evidență.

1

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*