CTP dă de pământ cu fanii Antenei 3: Antena este halucinogenul cel mai ieftin la cât le-a mai rămas de trăit

 • George Comănescu
 • 19 februarie 2016
 • Social

Într-un editorial pentru republica.ro, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre protestul contra închiderilor Antenelor, mărturisind că dacă această posibilitate ar fi una reală, ar protesta „din toate puterile împotriva lipsirii cetățenilor fani Antena de drogul social care le dă iluzia că n-au trăit degeaba”.

CTP continuă în ceea ce este un articol spumos referitor la protestele desfășurate în Piața Constituției de către „cei tineri trag pe nas, își bagă în venă, beau până latră, cei bătrâni, care nu au bani și nu mai au nici vârsta pentru asta, ce să facă? Trag pe nas Antena în colectiv”, cum îi numește acesta.

„În Piața Constituției, cei ce se numesc jurnaliști ai Antenei au îmbrăcat parpalacele morții și au oficiat bâlciul ritual „Lacrimi, zbierete și Irina Loghin”, înainte de a fi executați – la zid, cu pluton de execuție, ce, nu știați că asta se întâmplă, bieți oameni buni?! Și că mâine urmați voi?”, descrie Cristian Tudor Popescu.

Citește și: Protestul Antenelor, un miting al pensionarilor

Jurnalistul este de părere că strădania tuturor constă în încercarea de a smulge o emoție publicului, în contextul în care nimeni nu plănuiește să închidă Antenele, de fapt. Cu toate acestea, CTP mărturisește că, în cazul în care ar fi vreodată vorba de închiderea reală a posturilor de televiziune, acesta ar fi primul care ar protesta.

„De la Klaus Iohannis până la cel mai patetic dintre agitpropiștii Intact, toți vor să smulgă o emoție acestor oameni, când nimeni n-are de gând să închidă vreo Antenă. Sau, nu știu, poate or fi pus gând rău Antenei Stars. Dar dacă, punem cazul, s-ar întâmpla vreodată așa ceva, aș protesta din toate puterile împotriva lipsirii cetățenilor fani Antena de drogul social care le dă iluzia că n-au trăit degeaba”, concluzionează Cristian Tudor Popescu.

loading...

5 thoughts on “CTP dă de pământ cu fanii Antenei 3: Antena este halucinogenul cel mai ieftin la cât le-a mai rămas de trăit

 1. Ar vrea el, securistul CTP sa vina si la el pe sfert…da la cat este de copmromis ..strugurii sunt acrii mai CTP…PS cine te mai plateste si pe tine sa mananci..>?>

 2. Nu disimulati si nu va faceti ca nu stiti ..antena 3 vinde gogosi cu pret de carnat..te convingesa inghiti ‘ carnatul’care nu este decat gogoasa.
  nu am treaba cu CTP..ci cu securistul,turnatorul ,mafiotul,mogulul puscarias Voiculescu Dan ,alias Felix ,Mircea ,care se pare este inca atat de puternic,incat toata presa TACE ..iar puterile statului de
  drept ,cu atributii constitutionale ,fac sluj ..impotriva LEGII.Este incredibil ce se petrece ,…implicarea senatului , a lui Tariceanu ,a lui Zgonea ,Dragnea s.a. factori primi de decizie ai statului se impotrivesc la aplicarea legii pentru recuperarea unui prejudiciu de cca 60 de milioane de euro..Este Romania un stat MAFIOT?

 3. De ce nu mai agreeaza azi romanii, partidele politice.

  Asa cum stim in partide isi fac loc, comunistii,

  Desi, in partidele politice, tot ei inca, ne conduc,

  De cand PSD, ALDE si UNPR, reprezinta antenistii,

  Romanii s-au saturat de mizeria lor, de balamuc!

  http://videonews.antena3.ro/videos/politicieni-din-toate-partidele-sustin-antena-3-BeRrob1yrFz.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *