Ultimele Știri

Cristiana Anghel: Mai bine s-ar fi votat suspendarea lui Klaus Iohannis! Tocmai ce s-a aflat că a avut o casă pe care a luat-o din furat şi a pierdut-o şi pe a doua

cristiana anghel

Senatorul ALDE Cristiana Anghel a declarat, marţi, că, în loc să se voteze Cabinetul Cioloş, mai bine s-ar fi votat suspendarea lui Klaus Iohannis, care a comentat o hotărâre a instanţei împotriva sa în privinţa casei pierdute din Sibiu, dovedind că „vrea să facă ceva împotriva justiţiei”, relatează B1TV.

Klaus Iohannis, a pierdut o a doua casă obținută cu acte false. Președintele este nemulțumit de decizia instanței deși e definitivă și irevocabilă.

”Această soluție nu e bună, mă nemulțumește, împreună cu avocații mei căutăm cea mai bună soluție de contestare.”, a declarat Klaus Iohannis la TVR 1.

„În loc să votăm acest Guvern ar fi trebuit să ne strângem şi să votăm suspendarea domnului preşedinte. Tocmai ce s-a aflat că a avut o casă pe care a luat-o din furat şi a pierdut-o şi pe a doua. Culmea! Domnul nu este mulţumit de hotărârea judecătorească, nu-i place şi vrea să facă ceva împotriva justiţiei”, a susţinut Cristiana Anghel.

Întrebată de ce nu a venit cu sacoul cu „Mickey Mouse”, aşa cum era îmbrăcată la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta, ci a venit îmbrăcată în negru., Cristiana Anghel a spus, conform mediafax,„nu sărbătorim nimic, decât înmormântăm suveranitatea poporului, votând acest Guvern al trădării naţionale”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*