Ultimele Știri

Cristiana Anghel a întrerupt discursul premierului Cioloș, apoi a fost dată afară de Tăriceanu

cristiana anghel

Senatoarea Cristiana Anghel a fost dată afară din plenul Senatului de Călin Popescu Tăriceanu, după ce a întrerupt în repetate rânduri discursul premierului Cioloș.

„Solicit chestorilor să o roage pe doamna Anghel să părăsească sala”, a transmis Călin Popescu Tăriceanu.

Premierul Dacian Cioloș ținea un discurs în legătură cu decizia ANAF de a evacua sediile televiziunilor trustului Intact, care au intrat în proprietatea statului în urma unei decizii judecătorești.

„Domnule Cioloș, eu nu am să mă port cu mănuși cu dumneavoastră. Eu nu am să fiu astăzi o doamnă cu mănuși. Voi spune exact ceea ce gândesc. Vreau să mă uit în ochii dumneavoastră pentru că aparent domnul Cioloș pare un om bun. Când te uiți la dumnealui zici că poți să-l pui la rană pentru că îți face bine. Să te ferească Dumnezeu să-l pui la rană că mori otrăvit. De ce spun asta? Păi cum să vină el și să ne spună că este normal ce se întâmplă cu ANAF-ul când el este ombilical legat de acest caz?”, a spus Cristiana Anghel în Senat.

”Cioloș este un criminal care se întoarce la locul faptei pentru a fi sigur că mortul nu mai mișcă”, a mai spus senatoarea Anghel. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*