Ultimele Știri

Cristian Diaconescu sau Elena Udrea în cursa pentru Cotroceni

Planul Elenei Udrea începe să dea roade şi se pare că a cam reuşit să îl elimine pe Cristian Diaconescu din cursa pentru Cotroceni. Elena Udrea îşi doreşte cu ardoare postul de candidat la preşedinţia României, iar ultima piedică în calea dorinţei sale este Cristian Diaconescu.

Aceasta a sabotat campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Cristi Diaconescu, ordonând filialelor din teritoriu să nu strânga semnături pentru acesta. După ce au ieşit la iveală faptele Elenei, a urmat un scandal cu Elena cea mică a preşedintelui Băsescu, iar acum se pare că totul a intrat în linie dreaptă pentru eliminarea din cursa electorală a lui Cristian Diaconescu.

Marţi are loc o şedinţă în care se va lua o hotărâre privind candidatul PMP la alegerile prezindenţiale, Elena Udrea sau Cristian Diaconescu.

„Marţi vom discuta, vom găsi, sperăm noi, cea mai bună soluţie. Ideea este să obţinem un rezultat cât mai bun la alegeri fiindcă nu ne putem permite să lăsăm ţara unui preşedinte de stânga, respectiv lui Victor Ponta. Atunci, prin procentul obţinut de candidatul nostru şi prin procentul obţinut de alte partide de dreapta, facem tot posibilul să îl împiedicăm pe Victor Ponta să ajungă preşedintele României. Bineînţeles că ne dorim ca al nostru candidat să intre în turul doi fiindcă acolo lupta cu Victor Ponta se duce cu totul altfel”, a declarat secretarul general al PMP, Cristian Petrescu.

În urma declaraţiilor venite din partea liderilor locali PMP se pare că această luptă internă din cadrul partidului va fi câştigată de Elena Udrea.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Cristian Diaconescu sau Elena Udrea în cursa pentru Cotroceni

  1. Inca stati la indoiala care din cei doi e mai bun ? Elena Udrea este cea care va rasturna scara valorilor in politica romaneasca, singura care in anul de gratie 2014 merita sa se afle in fruntea statului roman, singura care-l poate umili pe Ponta Naum, ortodoxul, in infruntarea finala !

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*