Ultimele Știri

Cristian David a fost arestat de procurorii DNA

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus reținerea pentru 24 ore a lui Cristian David, ministru de Interne și Reformei Administrative la data faptelor, pentru infracțiunea de luare de mită.

Anchetatorii au indicii din care rezultă faptul că fostul ministru de Interne, a pretins în anul 2007, iar la data de 1 februarie 2008 a primit o mită în valoare de 500.000 de euro, de la un denunțător,prin intermediar, pentru a-şi exercita atribuţiile de îndrumare şi coordonare a activităţii prefecţilor într-o modalitate care să asigure emiterea, de către Comisia judeţeană pentru stabilirea dreptului de proprietate, a titlului de proprietate asupra unui teren de 15 ha aflat în intravilanul municipiului Buzău.

Cristian David este consilierul personal al președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu și membru fondator al partidului fantomă PLR(Partidul Național al Mediului), cumpărat cu suma de 70.000 de mii de euro.

Cristian David va fi prezentat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În acest dosar mai sunt anchetate și alte persoane, deci există posibilitatea de a fi reținute și alte persoane, conform procurorilor anticorupție. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*