Crin Antonescu și soția sa, europarlamentarul Adina Vălean, au sosit la DNA Ploiești

Senatorul Crin Antonescu a sosit vineri la sediul DNA Ploiești, însoțit de soția sa, europarlamentarul Adina Vălean, el declarând că a fost citat în calitate de martor.

„În calitate de martor. Nu cunosc exact în ce dosar, presupun că este vorba despre denunțurile mincinoase despre care atât ați discutat la adresa mea”, a declarat Crin Antonescu.

Senatorul PNL Crin Antonescu este așteptat, vineri, la sediul DNA Ploiești, surse judiciare declarând că acesta a fost citat pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar.

Conform surselor citate, Antonescu ar urma să fie audiat în legătură cu un apartament pe care l-ar fi cumpărat la un preț subevaluat de la fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu.

Fosta noră a lui Măgureanu, Alina Petre, ar fi depus un denunț la DNA în care arăta că Antonescu și soția sa, europarlamentarul Alina Vălean, au achiziționat un apartament de lux la jumătate din prețul său de piață, diferența fiind achitată de compania Romprest, prin achiziționarea, în același imobil, a unui apartament la un preț supraevaluat.

Alina Petre ar fi arătat în denunțul său că, în schimbul acestui favor, Antonescu trebuia să asigure prelungirea contractelor pe care compania Romprest le avea cu Primăria Sectorului 1, condusă de liberalul Andrei Chiliman.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *