Ultimele Știri

Crin Antonescu despre Victor Ponta: ”A fost ucis sau s-a sinucis politic în această împrejurare”

Crin Antonescu, fost președinte al PNL, a discutat în direct, la un post de televiziune, despre situația în care se află în prezent Victor Ponta, precum și Klaus Iohannis. Acesta a declarat despre fostul candidat la prezidențiale, Victor Ponta, că este ”distrus” în urma a ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp. În ceea ce îl privește pe Klaus Iohannis, câștigătorul alegerilor prezidențiale, Antonescu a declarat că l-a felicitat pe acesta pentru victorie.

Fostul președinte PNL a spus că Victor Ponta a apelat la multe lucruri, pe care le-a făcut cu orice preț, în folosul obținerii funcției de președinte al României. De asemenea, Antonescu a declarat că și acțiunea celor din jurul său a dus la distrugerea lui Ponta ca om politic.

”Pentru a rămâne la guvernare cu orice preţ, Ponta a făcut multe lucruri. Pentru ca el să devină preşedinte cu orice preţ. cei din jurul său au distrus multe lucruri, inclusiv USL, sfârşind prin a-l distruge chiar pe Ponta ca om politic.(…) Evident, este distrus. Nu știu în ce măsură există șansa revenirii și până la urmă depinde de domnul Ponta, de conjuncturi, dar gândiți-vă că dintr-un vârf de putere și de ascensiune și de convingerea atât de multor oameni că va obține toată puterea, a ajuns în fața acestei străzi’a fi încărcat cu toate relele sistemului politic din România. În mod paradoxal, inclusiv cu relele lui Traian Băsescu”.

În privința victoriei lui Klaus Iohannis, acesta a declarat: ”Iohannis a fost beneficiarul pedepsirii politicienilor şi în niciun caz campania sa nu a determinat acest rezultat. De fapt, nu a contat ce a făcut Iohannis. El s-a comportat ca un om de bun simţ care tocmai prin această atitudine, chiar dacă nu a oferit proba unor competenţe politice, a unui proiect politic, a fost de ajuns”.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Crin Antonescu despre Victor Ponta: ”A fost ucis sau s-a sinucis politic în această împrejurare”

  1. Se pare ca domnu Antonescu s-a sinucis domnul Ponta se pare ca este prim ministru si inca unul de calitate

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*