Ultimele Știri

Crin Antonescu, declarații în cazul Ghiță-Kovesi: Erau niște oameni care aveau anumite contacte

Crin Antonescu a venit cu informații privind dosarul Ghiță-Kovesi. Acesta a declarat că este ”mirat” de declarațiile lui Sebastian Ghiță și că nu știa nimic despre întâlnirile dintre colegii lui.

Faptele s-ar fi petrecut în timpul campaniei de suspendare a lui Traian Băsescu, atunci când Crin Antonescu era copreședinte al USL și președinte interimar.

”Eu urmăresc stupefiat toate aceste lucruri, toate aceste declarații. În perioada respectivă nu am avut niciun fel de informație, din nicio parte, nici măcar de la domnul Ponta, cu care eram într-o relație foarte apropiată, politică și personală. Nu am avut nici cea mai mică idee că acești oameni se întâlnesc, se frecventează, mă rog, treaba lor, dar eu nu am avut informații legat de asta și acum urmăresc destul de mirat”, a declarat Crin Antonescu.

Întrebat dacă a primit vreo informare de la serviciile secrete, dat fiind că era președinte interimar, Antonescu a precizat că nu a primit nicio informare.

”Nici nu cred că este cazul, pentru că până la urmă nu era nimic ilegal și nici vreo alertă de securitate națională ca cei doi să se întâlnească, dar nu am avut nicio informație”, a precizat fostul lider al USL.

”Nu pot să mă pronunț chiar în niciun fel, pentru că nu am avut informații în acest sens. Este limpede că, până la urmă, erau niște oameni care aveau anumite contacte, ca să zic așa, informale, dar eu nu am făcut parte niciodată din cercul ăsta sau să fi avut interese în această sferă”, a mai precizat Crin Antonescu, conform știripesurse.ro.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*