Ultimele Știri

Crăciunul, ”interzis” la Bruxelles pe fondul crizei imigranților. ”Felicitări de Sezon” în loc de ”Crăciun Fericit”

eu

Statele occidentale încep să ducă o luptă împotriva valorilor care ne-au marcat existența în ultimii 2000 de ani. Mai nou se caută distrugerea Sărbătorii Crăciunului, dată ce coiincide cu nașterea mântuitorului Isus Hristos. Pe fondul crizei imigranților oficialii europeni au renunțat la urarea ”Crăciun Fericit” pentru a nu îi jigni pe migranții musulmani.

În mai multe ţări, în loc de urarea Crăciun Fericit mai mai potrivit ar să se spună Sărbători Fericite, o modalitate prin care să fie incluşi şi cei care au alte sărbători în această perioadă precum: Hanukkah, la evrei, Ramadam şi Ashura, la musulmani, Omisoka la japonezi sau Bodhi Day la budişti. 

De exemplu, la Bruxelles, Târgul de Crăciun se numește ”Plăcerile iernii”, iar oficialii europeni au înlocuit urarea „Crăciun Fericit” cu „Felicitări de Sezon!”. Între timp, Parlamentul European a tipărit felicitări cu urarea Felicitări de Sezon.

Şi în Statele Unite, la Universitatea din Tennessee, şefii istituţiei au elaborat un plan pentru suprimarea Crăciunului care interzice apariția lui Moș Crăciun, urările, felicitările și mâncărurile tradiționale. În statul Brunei, Crăciunul a fost interzis, iar cei care nu respectă acest lucru pot fi condamnați la cinci ani de închisoare.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Crăciunul, ”interzis” la Bruxelles pe fondul crizei imigranților. ”Felicitări de Sezon” în loc de ”Crăciun Fericit”

  1. Happy holidays!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*