Ultimele Știri

Cozi la chioșcuri pentru revista Charlie Hebdo

La fix o săptămână de la atentatul terorist din Franța, de la sediul publicației satirice Charlie Hebdo, s-a publicat cea mai recentă ediție a revistei. 

Ediția de astăzi a publicației satirice s-a tipărit în 3 milioane de exemplare, în peste 19 limbi. Deși numărul exemplarelor este unul mare, se pare că nu vor ajunge la toți doritorii. Încă de dimineață s-au format cozi interminabile la chioșcurile de ziare din Franța. Toți doreau să cumpere prima ediție a publicației satirice Charlie Hebdo, de după tragicul atentat terorist.

Ediția de azi a revistei satirice are pe copertă caricatura profetului Mohamed. Supraviețuitorii masacrului vor să transmită mesajul că Charlie Hebdo nu capitulează în fața terorismului.

Este un număr care a ieşit în durere şi bucurie în acelaşi timp. Suntem bucuroşi că l-am putut face, suntem bucuroşi că a ieşit pe piaţă, însă a fost greu. Numărul trebuia să spună ceva despre evenimentul cu care am fost confruntaţi”, a declarat, marți, Gerard Briard,editor-şef la Charlie Hebdo.

Surse din rândul autorităților franceze susțin că o altă revistă din Paris a fost amenințată. La redacția revistei Le Canard Enchaîne au sosit mesaje de amenințare precum ”Este rândul vostru”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*