Ultimele Știri

Cotele obligatorii de imigranți au fost adoptate de UE! Doar România, Ungaria, Cehia și Slovacia s-au opus

imigranti

Cotele obligatorii de imigranți au fost adoptate de Uniunea Europeană. În urma votului s-a decis distribuirea a 120.000 de imigranți către statele membre. Doar România, Ungaria, Cehia și Slovacia au votat împotriva cotelor obligatorii de imigranți.

România va trebui să primească încă 4.646 de refugiaţi, cei mai mulţi urmând a fi preluaţi din Ungaria, astfel încât, coroborat cu cifrele din mai se va ajunge la un număr total de 6.351 de imigranţi.

Cea mai importantă reuniune pe această temă va fi, însă, cea de mâine, când şefii de stat şi de guvern din Uniunea Europeană vor încerca să găsească o cale de rezolvare a crizei, la Consiliul European extraordinar.

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a susținut poziția României și a votat împotriva cotelor obligatorii. În urma deciziei luate, marți, România va fi mai mult ca sigur obligată să primească cota obligatorie de imigranți. Pe surse se vorbește și de o amendă pentru fiecare imigrant refuzat.  Dacă un stat refuză refugiaţii din cota alocată, ar putea plăti o „amendă” de 6.500 de euro pentru fiecare refugiat. Dacă acceptă, primește 6.000 de euro pentru fiecare refugiat.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Cotele obligatorii de imigranți au fost adoptate de UE! Doar România, Ungaria, Cehia și Slovacia s-au opus

  1. Dar UE trebuia sa ne ajute sa fim un toti la fel si sa avem o viata mai buna nu sa tram in mizeria asta si sa murim de foame farà locuri de munca si ei ce fac ne infometeaza si ne conduc la un razboi sigur ca ne obliga sa primim toti aceti imigranti. De ce nu rezolva problema in tara lor??????

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*