Ultimele Știri

Coșmarul europenilor | Un imigrant sirian a comis atentatul sinucigaș din fața stadionului Stade de France

imigranti

În urma sângeroaselor atentate de la Paris se adeverește cel mai mare coșmar al cetățenilor europeni. Polițiștii francezi au descoperit la locul atentatului din fața stadionului Stade de France un pașaport sirian. 

Potrivit France Press sirianul s-a înregistrat în Grecia, apoi și-a continuat drumul prin Europa până în Franța. Se pare că politica pro imigrație adoptată de liderii occidentali se întoarce împotriva lor și asupra propriilor cetățeni. Pașaportul unuia dintre atacatorii din Paris a fost înregistrat în ziua de 10 octombrie în insula grecească Leros, potrivit unui comunicat de presă dat publicității de ministrul elen pentru protecția cetățeanului, Nikos Toskas.

„Deținătorul pașaportului a trecut prin insula Leros la 3 octombrie 2015, unde a fost identificat în conformitate cu regulile Uniunii Europene”, a spus Toskas, citat de Reuters.

El a spus că nu știe dacă pașaportul a fost verificat de alte țări prin care se crede că deținătorul documentului a trecut, în drumul său către Franța.

Seria de atacuri teroriste a produs moartea a  128 de oameni, între care și doi cetățeni români. În urma atacurilor, 300 de persoane au fost spitalizate, dintre care 80 sunt în stare critică. Sâmbătă, președintele francez Francois Hollande a declarat un doliu de trei zile.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*